71-річна мешканка Харківської області підірвалася на міні, коли пасла кіз

Це трапилося у Харківському районі біля селиша Козача Лопань. Як повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов, жінку госпіталізували.

Піротехнічні підрозділи ДСНС продовжують роботи з розмінування територій. За минулу добу знешкоджено 291 вибухонебезпечний предмет. Втім, поки розміновуються тільки об’єкти критичної інфраструктури та основні дороги. Мешканців закликають бути максимально обережними, не ходити в ліси, поля, узбіччями доріг тощо.

У Харківській області на міні підірвався автомобіль рятувальників: двоє співробітників загинули, четверо зазнали поранень

Протягом минулої доби росіяни продовжили обстрілювати розташовані біля лінії зіткнення та кордону з рф населені пункти Куп’янського, Харківського та Чугуївського районів. Зокрема з мінометів, ствольної та реактивної артилерії обстріляли Вільхуватку, Бударки, Шевченкове, Стрілечу, Дворічну, Берестове, Першотравневе та інші населені пункти.

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби внаслідок ворожих обстрілів поранених серед цивільного населення не зафіксовано.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі