На деокупованій території Харківської області встановили автономне відділення “Нової пошти” із модулем Starlink (Фото)

Нова пошта розробила спеціальне мобільне відділення для роботи на деокупованих територіях, де немає електрики. Про це 20 жовтня повідомили у прес-службі компанії. Перше таке відділення встановили у смт Рогань Харківського району на вулиці Першого травня, 1.

Місцеві та мешканці прилеглих селищ можуть відправляти та отримувати посилки вагою до 10 кілограмів щодня з 11:00 до 15:00. Розрахуватися за доставку можна через мобільний додаток або автосписання. Готівка не приймається. Відділення може обслуговувати до 10 тисяч посилок на місяць.

Мобільне відділення може працювати як від мережі, так і від генератора, його можна використовувати на територіях, де тимчасово немає електропостачання. Також відділення оснащене модулем Starlink, тож місцеві жителі можуть безкоштовно користуватися інтернетом для зв’язку з рідними, замовлення товарів у інтернет-магазинах та аптеках.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі