Адвоката і депутата Харківської міськради від “Слуги народу” призначили регіональним координатором Мін’юсту

Новим регіональним координатором Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції по Харківській області став Максим Бондаренко. Про це повідомили у пресслужбі ХОВА.

Новопризначеного посадовця 7 березня представив голова обладміністрації Олег Синєгубов.

“Наразі в цьому напрямку маємо низку викликів. Необхідно реанімовувати роботу юстиції, адже велика кількість приміщень постраждала внаслідок російської агресії. Це одне з завдань, яким необхідно займатися першочергово. Тож бажаю успіхів та плідної співпраці”, – сказав Олег Синєгубов.

Мексим Бондаренко є депутатом Харківської міськради та головою фракції “Слуга народу”. Заступник голови постійної комісії міськради з питань соціального захисту та охорони здоров’я. За даними руху “Чесно“, у 2019 році під час президентських виборів був довіреною особою кандидата Володимира Зеленського.

З 2005 року по 2017 рік працював в органах прокуратури Харківської області на різних посадах, у тому числі керівних. У травні 2017 року звільнився з органів прокуратури за власним бажанням. З листопада 2017 року – заступник директора з юридичних питань у приватній компанії. З 2018 року – заступник директора ТОВ “Ресолв”, що торгує зерном, тютюном, кормами для тварин. У грудні 2019 року отримав свідоцтво на зайняття адвокатською діяльністю. Є членом адвокатського об’єднання “Альянс адвокатів”.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі