У Харкові в день виборів мера на боротьбу з COVID-19 витратять майже чотири мільйони гривень

На протиепідемічні заходи на виборчих дільницях з бюджету Харкова спрямують 3,7 мільйона гривень. Відповідне рішення прийняли 30 вересня на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Швидкі кожні 10 хвилин і ліжка в коридорі: як Харків справляється з третьою хвилею коронавірусу

За словами директорки департаменту бюджету та фінансів Тетяни Таукешевої, необхідну суму виділять з резервного фонду. На ці гроші закуплять дезінфікуючі засоби, обмежувальні стрічки, урни та інше. Вибори Харківського міського голови заплановані на 31 жовтня.

Харківська область знову стала лідером за кількістю хворих за добу в Україні

Нагадаємо, раніше Міністерство охорони здоров’я України дозволило вакцинацію дітей від 12 років. Для отримання щеплення батьки дітей 12-15 років або самі діти у віці 16-17 років повинні звернутися до педіатра або сімейного лікаря.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі