Активіст, який звинуватив Кернеса в тортурах, вирішив балотуватися в мери

Харків’янин Сергій Ряполов заявив про бажання балотуватися в мери і запропонував свою кандидатуру Блоку Світличної “Разом”. Він також звинуватив колишнього градоначальника Михайла Добкіна в наклепі. Про це активіст написав на своїй сторінці в Facebook.

У Харкові офіційно стартувала передвиборча кампанія

Потенційний кандидат репостнул публікацію Добкіна. У ній колишній депутат назвав Ряполова та Терехова “пед***стами”. У відповідь активіст припустив, що автор боїться його участі у виборах.

“Я готовий балотуватися від Блоку Світличної “Разом” в мери міста Харкова проти Добкіна та Терехова”, – написав Ряполов.

Харків’янин проходив як потерпілий у справі про викрадення та катування. За версією слідства, 25 січня 2014 року активістів євромайдан Сергія Ряполова та Олександра Кутяніна викрали, потім побили в приміщенні готелю “Національ”. У цьому звинувачували мера Геннадія Кернеса та його охоронців. Через п’ять років Київський районний суд Полтави закрив справу через систематичну неявку прокурорів, проте сторони оскаржили це рішення. В апеляції призначили повторний розгляд у першій інстанції.

Справа про катування: в суді допитали майстра манікюру Кернеса

Нагадаємо, раніше в Харкові подорожчало участь у виборах градоначальника. Охочим позмагатися за крісло градоначальника має бути внесено заставу у 288 тисяч. У порівнянні з минулим роком, сума застави зросла майже на 60 тисяч гривень, що пов’язано зі збільшенням мінімальної зарплати. Застава розраховується за формулою: чотири мінімальних заробітних плати, встановлені на день початку виборчого процесу, необхідно помножити на кожні 90 000 виборців.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі