Подзвонили в “101”, але не назвали адресу: у Харкові врятували двох дітей, яким загрожувала пожежа

Учора, 21 серпня у Службу порятунку надійшов незвичайний телефонний дзвінок. У слухавку був чутний дитячий наляканий голос, котрий благав про допомогу. Дитина повідомила про задимлення у квартирі і що їх там двоє: дівчинка 6-ти років та її молодша сестра. Проте своєї адреси малеча не знала і рятувальники не розуміли куди висилати пожежні підрозділи.

Лише у співпраці з поліцейськими вдалось з’ясувати точну адресу виклику і встановити зв’язок із батьками дівчат. Весь цей час диспетчер ДСНС спілкувався з малою, всіляко заспокоюючи та намагаючись з’ясувати більше інформації.

Спав вдома під ліжком: на Харківщині поліцейські шукали 6-річного хлопчика (Фото)

Коли рятувальники прибули за з’ясованою адресою, то побачили у вікні 3-го поверху житлової 5-типоверхівки тих самих маленьких дівчат. Діти були раді побачити рятувальників і підтвердили свої слова, сказані у телефонній розмові.

Як повідомили у пресслужбі облДСНС, один із рятувальників дістався квартири через вікно та встиг запобігти пожежі, яка могла б статися через коротке замкнення електроподовжувача. Невдовзі з’явилась мама, з якою була проведена бесіда.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі