Анталія, Стамбул, Шарм-ель-Шейх: в аеропорту назвали найпопулярніші напрямки жовтня

За минулий місяць послугами харківського аеропорту скористалися понад 123 тисячі осіб. Цей показник на дві третини зріс у порівнянні з жовтнем минулого, “карантинного” року. Про це повідомили на сайті повітряної гавані.

В аеропорту Харкова на 10 годин затримується виліт до Єгипту

При цьому в Харкові стало більше міжнародних рейсів, але менше внутрішніх – в межах країни. Найпопулярнішими напрямками для мандрівників стали курорти Анталія (Туреччина), Шарм-ель-Шейх (Єгипет) і Ларнака (Кіпр). Крім того, харків’яни часто літали в Київ і Стамбул.

Найближчим часом, обіцяють в аеропорту, кількість доступних рейсів знову зросте. Вже 10 грудня польська авіакомпанія LOT планує відновити прямі перельоти між нашим містом і Варшавою. А наступного року угорський лоукостер Wizz Air збирається запустити маршрути Харків – Салоніки та Харків – Пардубіце. Грецький курорт стане доступним з кінця березня, а чеський центр пивоваріння – з червня.

У Харківському аеропорту зустріли мільйонного пасажира за рік

Нагадаємо, раніше авіакомпанія-лоукостер SkyUp Airlines запустила новий рейс з Харкова. Тепер щовівторка харків’яни зможуть відлітати в місто на Чорноморському узбережжі – Бургас. Час у дорозі займе дві години. Мінімальна вартість квитків в одну сторону без урахування багажу стартує від 1 793 гривень. Щоб потрапити на курорт, необхідно мати при собі ПЛР-тест, зроблений не пізніше ніж за 72 години до перетину кордону, сертифікат про вакцинацію або довідку про перенесений COVID-19 максимум за шість місяців до в’їзду в Болгарію.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі