Апеляційний суд залишив у силі вирок харків‘янину, який жорстоко вбив знайому дівчину

Апеляційний суд Полтавської області залишив у силі вирок Червонозаводського районного суду міста Харкова, яким 18-річний хлопець був засуджений до 15 років позбавлення волі за умисне вбивство з особливою жорстокістю.

За даними слідства, у червні 2019 року хлопець, перебуваючи біля яру неподалік Лисої Гори у Харкові, на ґрунті особистих неприязних стосунків наніс своїй знайомій численні удари по голові. Тоді йому було 16 років.

Вважаючи, що заподіяних тілесних ушкоджень недостатньо для настання смерті дівчини, хлопець дістав ніж, який був у нього при собі, та наніс ним кілька ударів по різних частинах тіла потерпілої, після яких вона померла. Будучи впевненим, що дівчина мертва, хлопець поховав її неподалік будинку, де проживав.

У Києві під час затримання озброєний зловмисник порізав поліцейського

Сторона захисту не погодилась із вказаним вироком та подала апеляційну скаргу, в якій просила зменшити строк позбавлення волі до 12 років та зменшення компенсування моральної шкоди до 300 тисяч гривень.

Колегія суддів Полтавського апеляційного суду підтримала позицію прокурорів та залишила у силі рішення суду першої інстанції.

Коментарі