Через падіння дерев у Києві загинули двоє людей

У Києві спостерігаються сильні пориви ураганного вітру. Як повідомив мер міста Віталій Кличко, через негоду у столиці вже двоє загиблих – чоловіки віком 65 і 35 років.

7 мешканців Києва отримали травми й переломи. Пʼятьох медики госпіталізували в лікарні столиці. Двом надали допомогу на місці.

Зокрема, дерево впало на людину у Шевченківському районі . Медики намагалися реанімувати чоловіка, але від отриманих важких травм чоловік помер. Також у Шевченківському районі через падіння гілок жінка отримала травму хребта.

На цю годину зафіксовані факти падіння чи пошкодження понад 250 дерев. На ліквідацію наслідків буревію задіяні 34 одиниці техніки та 208 працівників аварійно-диспетчерської служби КО «Київзеленбуд» та аварійні бригади комунальників в районах міста. Ліквідація наслідків негоди триває.

За даними КМВА, у місті пошкоджено один житловий будинок, три кіоски, чотири авто. Зафіксовано 8 випадків падіння дерев на проїжджу частину. Одне дерево впало на трамвайні колії. Також зафіксоване падіння банеру.

За прогнозами синоптиків, у Києві до кінця дня пориви вітру сягатимуть 25-28 м/c (І рівень небезпечності).

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі