Арсен Аваков написав заяву на звільнення

Арсен Аваков написав заяву на звільнення. Про це 13 липня Newsroom повідомили власні джерела. Тепер Верховна Рада повинна проголосувати за відставку харків’янина.

Раніше ЗМІ повідомляли про те, що питання про звільнення голови МВС спочатку обговорить фракція партії “Слуга народу” за участю президента Володимира Зеленського, після чого 15 липня за відставку повинні будуть проголосувати нардепи. Останній раз чутки про те, що міністр може позбутися свого крісла, з’явилися в кінці червня. Тоді радник глави Офісу президента Михайло Подоляк назвав їх фейковий.

Аваков вніс заставу за свого потенційного вбивцю

Довідка. Арсен Аваков був призначений міністром внутрішніх справ незабаром після втечі Віктора Януковича – 27 лютий 2014 року. На цій посаді він пропрацював майже сім з половиною років, “переживши” трьох прем’єр-міністрів – Арсенія Яценюка, Володимира Гройсмана та Олексія Гончарука – і ставши одним з найвпливовіших політиків країни. Своє крісло ексгубернатор Харківської області зміг зберегти навіть після перемоги Зеленського на виборах президента.

Коментарі