У Харкові 15 житлових будинків і три школи на 1,5 місяці залишилися без гарячої води

У Київському районі Харкова з 1 липня по 17 серпня відключать гарячу воду для ремонту котельні на вулиці Академічній. Комунальники також продовжили реконструкцію тепломагістралі в Шевченківському районі. Про це повідомили в “Харківських теплових мережах”.

У десятках харківських будинків відключили холодну воду

Всього без гарячого водопостачання до середини серпня залишаться 15 житлових будинків, три школи, дитсадок і сім відомств. Вони знаходяться в мікрорайоні П’ятихатки, на вулицях Академічній, Гацева, Курчатова, Вальтера та Волкова.

У Шевченківському районі ремонтні роботи планують закінчити 29 липня. Через них без гарячої води поки будуть чотири будинки, школа й вісім медичних установ на вулицях Сумській, Динамівській, Культури та Трінклера.

У Харкові зупинили ТЕЦ: комунальники вимкнуть гарячу воду на місяць раніше

Нагадаємо, раніше в Індустріальному районі Харкова продовжили ремонт двох тепломагістралей. Через це гарячої води залишилися 202 житлових будинки, дев’ять шкіл, п’ять дитсадків і лікарня. Відключення торкнулося мешканців бульвару Івана Каркача, вулиць Миру, Косарєва, Біблика, Північної, 12 Квітня, Луї Пастера, а також Олександрівського проспекту та провулку Миру. Роботи обіцяють завершити до 20:00 29 червня. При цьому місцеві жителі скаржаться, що через продовження ремонту вони залишилися без гарячої води більш ніж на місяць – з 17 травня.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі