Аварія Ан-26: у Харківській області зірвалося перше засідання суду

У Чугуївському міському суді Харківської області сьогодні мало пройти підготовче засідання у справі про загибель 26 курсантів та офіцерів. Однак розгляд перенесли на більш пізній термін. Про це повідомляє видання Depo.ua.

Авіакатастрофа під Харковом: підозри пред’явили ще двом військовим та депутату облради

Суддя Оксана Золотоверха встигла заслухати низку клопотань, у тому числі про перенесення засідання. До зали суду так і не з’явилися адвокати депутата облради від “Блоку Світличної” Олександра Туринського. Саме він у момент трагедії очолював Харківський національний університет Повітряних сил імені Кожедуба.

Служниця Феміди задовольнила клопотання про те, що справу має розглядати колегія суддів. Тому засідання перенесли на невизначений термін. Ряд потерпілих висловили невдоволення цим рішенням.

Фото: Об’єктив

Нагадаємо, авіакатастрофа сталася 25 вересня під Чугуєвом. В результаті аварії літака Ан-26 загинули сім членів екіпажу та 18 курсантів, ще один хлопець пізніше помер у лікарні.

На лаві підсудних опинилися шестеро осіб: командувач Повітряних сил України Сергій Дроздов, екскомандир військової частини А4104 В’ячеслав Глазунов, колишній керівник польотів на аеродромі “Чугуїв” Олександр Жук, ексначальник Харківського національного університету Повітряних сил імені Кожедуба Олександр Туринський, а також заступник командира військової частини та зам з льотної підготовки.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі