“Батальон “Монако”-2: кого з багатих харків’ян під час війни помітили на елітному курорті

У той час, як українські захисники вибивають російських окупантів з території України, чимало українських політиків та бізнесменів чекають на закінчення війни на дорогих курортах. У другій частині розслідування видання “Українська правда” приділило більше часу Монако і курорту Сен-Жан-Кап-Ферра, де зараз живуть і відпочивають багато українських VIP-біженців.

У одному з найдорожчих куточків планети, зокрема, був помічений колишній нардеп-регіонал, один із найбагатших українців Віталій Хомутиннік (у 2014 році був обраний у Верховну Раду від Харкова).

За даними “Української правди”, Хомутиннік залишив Україну напередодні повномасштабного вторгнення Росії. Він був народним обранцем 17 років поспіль, зараз колишній політик є співласником компаніїї, що займається видобутком нафти, газу та продає електроенергію.

Депутати від ОПЗЖ: хто з харків’ян відсиджується під час війни у Монако (Відео)

Також на елітному курорті помітили пасинка ексмера Харкова Геннадія Кернеса Родіона Гайсинського та авто на харківських номерах, зареєстроване на мільйонера і члена виконкома Харківської міськради Олександра Давтяна.

За словами джерел видання, за останнй час кількість українських авто на Лазурному узбережжі Франціії збільшилися.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі