Батько підозрюваного у смертельній ДТП заявив про вимагання $60 тисяч

У Харкові батько підозрюваного у смертельній аварії заявив про здирство. За його словами, якийсь Сергій Шарій вимагає 60 тисяч доларів за те, щоб “не доводити ситуацію з Миколою до кінця”. Про це чоловік розповів сьогодні під будівлею суду, де його синові обирали запобіжний захід.

Опублікували відео із салону Infinity за кілька хвилин до смертельної аварії

“Договоримося – будемо. 60 тисяч доларів на биткоїн-гаманець. Нам потрібні, “Партії Шарія”, і ми не доводимо справу до кінця по епізоду Колі. Всі щасливі. Я своє слово тримаю, більше пропонувати такого не буду. А поки що насолоджуйтесь моїми сюжетами у YouTube”, – зачитав харків’янин повідомлення від невідомого.

За словами Михайла Харківського, сім’я не має таких грошей. Чоловік також поскаржився на численні погрози йому та його родині. За словами батька підозрюваного, він планує допомагати постраждалим внаслідок ДТП.

“Ми ніякі не багаті люди, у мене немає роботи взагалі. Компенсуватимемо все людям, допомагатимемо. Просто я зараз два дні перебуваю в шоковому стані і в мене реально немає сил все це вирішувати. Тому що я їжджу з одного закладу до іншого закладу.  Просто фізично немає часу все це зробити”, – розповів Михайло Харківський.

 

 

 

Нагадаємо, сьогодні Київський райсуд Харкова відправив 16-річного водія Infinity під варту на 60 днів. Прокуратура просила для фігуранта арешту без права внесення застави. Захист, у свою чергу, клопотав про цілодобовий домашній арешт або утримання під вартою з правом внесення застави. Суд підтримав вимоги звинувачення та відправив хлопця за ґрати без права на заставу.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі