Біля стадіону “Металіст” на час футбольного матчу перекриють рух транспорту

У суботу, 13 листопада, буде заборонено рух транспорту по провулку Власовському, а також вулицях Храмова та Плеханівска. Як повідомили в пресслужбі мерії, з 16:00 до 20:00 перекриють ділянку від вулиці Молочної до Державінської. У цей час на спортивній арені відбудеться футбольний поєдинок між харківським “Металістом” та “Прикарпаттям” з Івано-Франківська.

В цей час автомобілістам радять вибирати маршрут в об’їзд стадіону. Крім того, зміниться і маршрут громадського транспорту. Так, автобус №260 відправлятиметься від залізничної станції “Основа”, пройде вулицями Валдайською, Деповською, Південнопроектною, далі поїде проспектами Гагаріна і Героїв Сталінграда, через вулиці Морозова, Плеханівську, Тарасівську, броненосця “Потьомкін”, проспект Московський, вулиці Польову, Плеханівську, Морозова, проспекти Героїв Сталінграда та Гагаріна, вулиці Південнопроектну, Деповську та Валдайську до станції “Основа”.

У мерії показали, як виглядатиме дворівнева розв’язка на “Київській” (Відео)

Нагадаємо, раніше в Харкові перекрили вулицю на Холодній горі. Рух автомобілів по вулиці Барикадній заборонено до кінця осені. Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов’язано з будівництвом тепломережі для нового житлового комплексу. Обмеження діятиме на ділянці від вулиці Холодногірської до провулка Курязького.

Коментарі