Одна з наймасштабніших атак на Херсон: пожежі гасили всю ніч, серед поранених 4 дітей (Відео)

Учора ввечері армія рф обстрілювала Херсон дронами-камікадзе та одночасно вела вогонь РСЗВ з тимчасово окупованого лівого берега. Били в основному по житлових кварталах у Корабельному районі та центрі міста. У ДСНС назвали цю атаку однією з наймасштабніших по Херсонщині.

Як повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, усі “шахеди” збили Сили протиповітряної оборони, однак уламки впали на житлові квартали. В результаті пошкоджено 3 багатоповерхівки, дитячий садок, медзаклад, пошту, а також стоянку транспортного підприємства.

За даними міністра внутрішніх справ Ігора Клименка, постраждали 9 людей, серед них – 4 дитини. Наймолодшій дитині всього 2 роки. Також пошкоджено 6 автомобілів і складські будівлі, зокрема, поштового оператора.

Під час гасіння пожеж вогнеборцям доводилось відходити в безпечні місця та перечікувати повторні обстріли в укритті. До самого ранку рятувальники ліквідовували наслідки ворожих обстрілів. До гасіння залучалось 16 одиниць техніки та 72 рятувальника.

Пізніше російські військові атакували села Херсонського району. Ліквідовано пожежі у приватному будинку та професійно-технічному училищі.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі