Бив жертву головою об стіну: у Харкові винесли вирок вбивці

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вирок чоловікові, який забив до смерті свою співмешканку. Фігурант повністю визнав свою провину. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

Жив у чужому будинку та забив до смерті господаря: суд виніс вирок хлопцеві

Злочин стався в ніч з 13 на 14 листопада 2021 року. Чоловік випивав разом зі своєю співмешканкою. Між ними спалахнула сварка, під час якої зловмисник вирішив розправитися з жертвою.

Він завдав жінці численні удари кулаками та ногами, а також бив її головою об стіну. Переконавшись, що кохана не дихає, фігурант відніс тіло за будинок і кинув там. Пізніше судмедексперти виявили у загиблої численні крововиливи, переломи ребер та розрив печінки.

З ревнощів забив чоловіка кувалдою та закопав тіло: суд виніс вирок вбивці

В ході розгляду чоловік повністю визнав свою провину. За умисне вбивство його засудили до восьми років позбавлення волі. В термін відбуття покарання йому зарахують час, проведений в місцях позбавлення волі по іншій справі (з листопада 2021 року). На цей час вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі