Жив у чужому будинку та забив до смерті господаря: суд виніс вирок хлопцеві

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області виніс вирок у справі про розбій зі смертельними наслідками. Про це повідомили в пресслужбі обласної прокуратури.

Чоловік забив знайомого до смерті металевою палицею

За даними слідства, раніше судимий хлопець звернувся до свого знайомого з села Грушівка. 26-річний фігурант попросив пенсіонера про ночівлю в його будинку. Згодом зловмисник почав зловживати гостинністю господаря та залишатися на горищі без його відома.

9 січня 2021 року “гість” почув, що літній чоловік отримав пенсію та вирішив його обікрасти. Але господар будинку помітив злочинця та вдарив його палицею. У відповідь фігурант побив жертву. Переконавшись, що потерпілий не чинить опору, зловмисник забрав гроші та зник. Пенсіонер від отриманих травм помер.

18-річну дівчину підозрюють у вбивстві своєї дитини

Хлопця визнали винним у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть людини. Його засудили до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. На цей час вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Нагадаємо, раніше слідчі підозрювали 32-річного жителя Красноградського району в розправі над сестрою. Чоловік сам звернувся в поліцію та заявив про смерть родички. Брат жорстоко побив сестру і пішов гуляти з друзями. Коли він повернувся додому, то знайшов бездиханне тіло жінки. Правоохоронці з’ясували, що ймовірним злочинцем був сам заявник та оголосили йому підозру за статтею 115 КК України (“Умисне вбивство”).

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі