“Бився з дітьми, бив цеглою та палицею”: що відомо про підозрюваного у вбивстві шестирічної Мирослави

Підліток Богдан Ф., якого підозрюють у вбивстві шестирічної дівчинки в Харківській області, відрізнявся агресивною вдачею. На його рахунку були неодноразові бійки з іншими дітьми. Про це кореспонденту Newsroom розповіла сусідка Людмила Сидельникова.

У Харкові зниклу жінку знайшли мертвою

“Він спілкувався з іншими дітьми, тільки так … Бився, і цеглою бив, і палицями. Онука мого, Богдана, палицею бив. Онук з вулиці прийшов, ліг і лежить. Я питаю: “Що трапилося?”. Він відповідає: “та з тим дурником краще не грати”. Розповів, що той підбіг ззаду та вдарив палицею – по спині та по голові”, – говорить жінка.

clip2net_210729111456.png

Фото: ТРУХА

За словами місцевої мешканки, підліток живе разом з мамою, ще у нього є 15-річна сестра. Мама нерідко зловживає алкоголем і займається рукоприкладством проти старшої дочки. А ось Богдан був у неї улюбленцем. При цьому хлопець теж бив сестру. Буквально 1,5 місяці тому після одного з нападів дівчина отримала тріщину ключиці.

“Не знаю, глянеш на нього – нормальний. І допомагає, якщо щось попросиш, і все інше. Але іноді ніби як щось на нього знаходить”, – говорить Людмила.

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві дитини: ним виявився 13-річний хлопчик

Версію про агресивний характер хлопця підтверджує й один з його однокласників. За словами Дениса, підліток майже не спілкувався з однолітками та дружив тільки з однією дівчинкою. Крім бійок, на його рахунку вбивство тварин – за словами хлопчика, Богдан втопив цуценят, які приблудились до його дому.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі