Будинок, квартири та чотири гаражі: ректор Харківського вузу подав декларацію

В’ячеслав Мулик подав декларацію після перемоги на виборах ректора Харківської державної академії фізкультури. Про це стало відомо 27 грудня з матеріалів, опублікованих на сайті Національного агентства з протидії корупції.

У фінансовому звіті В’ячеслав Мулик вказав, що у його сім’ї є будинок в Старому Салтові площею 1195 квадратних метрів, квартира площею 101,3 квадратних метра та три гаражі в Харкові, земельна ділянка та гараж в Циркунах, і ще одна квартира в Харкові площею 46,6 м кв. Також професор будує дачний будинок в Старому Салтові, подружжя їздить на автомобілі Nissan Qashqai 2017-го випуску вартістю півмільйона гривень.

За минулий рік В’ячеслав Мулик заробив в академії фізкультури 382 тисячі гривень та отримав 126 тисяч гривень пенсії. Дружина новообраного ректора теж працює в академії, за рік вона заробила 291 тисячу гривень. Сім’я зберігала готівкою 32 тисячі доларів, 170 тисяч гривень та 6 тисяч євро, на банківських рахунках – 13 тисяч доларів та 210 тисяч гривень.

У Харкові ректор університету купила квартиру за 1,9 мільйона гривень

Нагадаємо, 29 грудня пройдуть вибори ректора в Державному біотехнологічному університеті, створеному на базі чотирьох харківських вузів.

Коментарі