Через масштабну аварію на магістралі частина Салтівського житлового масиву залишилася без води

Обмеження пов’язані з пошкодженням трубопроводу діаметром 1200 міліметрів на Салтівському шосе. Про це сьогодні повідомили в КП “Харківводоканал”.

В результаті аварії без водопостачання залишилися жителі будинків на Салтівському шосе, проспекті Тракторобудівників, вулицях Краснодарській, Сонячній, Тимурівців, Гарібальді, Бучми, Гвардійців Широнінців.

У Харкові через порив тепломереж утворився фонтан окропу

Зараз співробітники комунального підприємства займаються ліквідацією поломки. Відновити подачу води планують до 23:00. До цього часу підвіз води здійснюватиметься автоцистернами підприємства.

У Харкові директори збиткових комунальних підприємств накопичили мільйони

Нагадаємо, раніше в Харкові на проспекті Ювілейному сталася аварія на водній магістралі. На відео, що з’явилося в соціальних мережах, видно, як поруч з житловим будинком з-під землі б’є фонтан води висотою в шість поверхів. За даними КП “Харківводоканал”, в районі перехрестя проспектів Тракторобудівників та Ювілейного сталася аварія на трубопроводі. Прорив стався на трубі діаметром 1200 міліметрів.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі