Чоловік виштовхав кохану з ліжка та зламав їй таз: суд виніс вирок

Куп’янський міськрайонний суд Харківської області виніс вердикт у справі про нанесення травм жінці. Фігурант повністю визнав свою провину. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

Суд виніс вирок чоловікові, який вдарив лікаря швидкої допомоги

За даними слідства, інцидент стався 17 грудня 2018 року. Нетверезий чоловік посварився зі своєю співмешканкою. Під час скандалу він двома ногами виштовхнув її з ліжка.

Жінка впала на підлогу. Пізніше медики діагностували у неї переломи лобкової та лівої сідничної кістки, а також розрив крижово-клубового зчленування.

Харків’янина, який випадково вбив свою матір, звільнили в залі суду

В ході розгляду фігурант повністю визнав свою провину. За нанесення з необережності тілесних ушкоджень середньої тяжкості його засудили до року позбавлення волі.

Разом з тим, на момент злочину він був на умовному терміні за крадіжку зі зломом. Всього чоловікові належить провести за ґратами 4,5 року. На цей час вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі