Депутат Харківської облради від ОПЗЖ Микита Шенцев складає повноваження слідом за батьком

Депутат Харківської облради від забороненої проросійської партії “Опозиційна платформа – За життя” Микита Шенцев подав заяву про складання депутатських повноважень. Про це він повідомив на своїй сторінці у “Фейсбук”.

“В умовах війни управління містом і областю в основному здійснюється органами виконавчої влади і це об’єктивно правильно. Триматися за крісло і грати в такий складний час у політику я не хочу і не можу… Найчастіше будь-яка допомога, яку ми надаємо, подається ЗМІ чи опонентами, як політичний піар, бажання заробити політичні дивіденди. Тепер мені вже не можна буде дорікнути”, – зазначив Микита Шенцев у своєму зверненні.

Жодного слова про політичну партію, від якої обирався, — проросійську “ОПЗЖ” — він не сказав.

За інформацією видання “KHARKIV Today“, з початку повномасштабної війни Микита Шенцев не з’являвся у своєму виборчому окрузі, більшість якого була окупована 24 лютого (Вовчанськ, Старий Салтов, Чкалівське Чугуївського району). А ще 23 лютого 2022 року вітав “справжніх чоловіків” зі “святом”.

У соцмережах Шенцев-молодший жодного разу не засудив російську війну, не приїжджав до України, брав участь у деяких засіданнях облради дистанційно.

“Батальйон Дубай”: в ОАЕ втекли кілька депутатів від ОПЗЖ, а на пляжі помітили Тимошенко

На сторінці Шенцева-молодшого багато фотографій із проросійськими ватажками в Україні: Вадимом Новинським, Юрієм Бойком, священиками московського патріархату, від яких він отримував численні церковні нагороди. Зокрема, і від свого духовника, митрополита Ізюмського Єлисея (УПЦ Московського патріархату), який під час окупації Ізюма підтримав російських загарбників, а потім утік до РФ та потрапив під санкції РНБО України.

Нагадаємо, батько Микити Шенцева Дмитро у вересні відмовився від мандата народного депутата. пояснив, що вирішив скласти депутатські повноваження “через складні сімейні обставини”.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі