Депутати Харківської облради планують звільнити Артура Товмасян

Про це сьогодні на своїй сторінці в Facebook повідомив заступник голови Харківської ОДА Роман Семенуха.

За його словами, 62 зі 120 депутатів Харківської обласної ради з фракцій “Слуга Народу”, “Європейська солідарність”, “Блок Кернеса – Успішний Харків” і ОТЗЖ підписали заяву з вимогою скликати позачергову сесію облради.

Жителі Харкова не знають, хто очолює облраду та ХОДА (Дослідження)

При цьому місцеві обранці просять винести на розгляд питання про звільнення голови Харківської обласної ради Артура Товмасяна та про обрання нового глави.

 

 

 

Голову Нацполіції в Харківській області можуть відправити у відставку – ЗМІ

За словами Романа Семенухи, через те, що багато депутатів зараз перебувають у відпустці, збір підписів триває.

Нагадаємо, 22 липня в Харкові затримали заступника голови Харківської обласної ради та адвоката за підозрою в отриманні хабаря від керівника комунального підприємства за “сприяння” у працевлаштуванні. Пізніше аналогічну підозру вручили голові Харківської обласної ради, а 5 серпня Вищий антикорупційний суд обрав Артуру Товмасяну запобіжний захід.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі