Депутатка Харківської міськради подала декларацію після звільнення

Рената Казанська відзвітувала про доходи та витрати за час виконання депутатських повноважень.

Про це стало відомо з інформації, опублікованої на порталі Національного агентства з протидії корупції. У декларації після звільнення Казанська вказала квартиру в Харкові, в якій може жити безплатно, а також орендовані апартаменти на 45,1 м кв у Києві, які займає з січня. При цьому ексдепутатка не вказала ні копійки заощаджень. З початку року в якості компенсації за виконання депутатських повноважень Казанська отримала в Харківській міськраді 36 тисяч гривень.

Як раніше розповіла Newsroom сама ексдепутатка, заяву про складання депутатських повноважень вона подала 4 липня. Рішення прийняла самостійно, оскільки зараз перебуває в Києві та не може ефективно виконувати обов’язки депутата Харківської міськради.

“Куратора” Харківської області від президентської партії внесли в список “миротворця”

Нагадаємо, 25-річна харків’янка стала депутатом Харківської міської ради VIII скликання восени 2020 роки від політичної партії “Слуга Народу”. Рената Казанська при міськраді була членом постійної комісії з питань екологічної політики. Варто відзначити, що раніше дівчина була помічницею Олексія Кучера під час його депутатської каденції у Верховній Раді. Під час губернаторства Кучера Казанська керувала патронатною службою в облдержадміністрації.

Коментарі