Дев’ятирічна дівчинка з Мукачева передала ЗСУ шість тисяч гривень, подаровані їй до Дня народження (Фото)

Про це 22 липня повідомили на Facebook-сторінці “Руху підтримки закарпатських військових”.

“Наші дітки – наша гордість! Неймовірні українські діти! Сьогодні дев’ятирічна Ліда з Мукачево привезла нам свої гроші, подаровані на День народження! 3000 гривень і €20! Дякую батькам за виховання”, – йдеться у повідомленні.

Мати дитини Тані Вайд також на своїй Facebook-сторінці повідомила, що ще 3000 гривень Ліда передала ЗСУ.

“Знайомтеся – наше майбутнє! Днями моя дочка мала День народження і перед нею постала дилема – які ж подарунки вона хоче отримати? Трохи подумавши, вона зайшла до кухні зі словами: “Мамо, найбільше, що я хочу – миру і закінчення війни нашою перемогою!” Після цих слів, запрошуючи своїх друзів на День народження, просила подарувати їй кілька гривень для ЗСУ. Таким чином, разом із друзями та родичами донька отримала 6000 гривень та €40. Трохи подумавши, порадившись, ми вирішили половину суми віддати для поранених бійців у “Рух підтримки закарпатських військових”, а другу половину – волонтеру й письменнику Андрія Любці на автомобіль для ЗСУ. Сьогодні гроші було передано”, — розповіла мама дев’ятирічної Ліди.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі