“До нашого офісу телефонують з погрозами”: в “Опорі” відповіли на заяву штабу Терехова

Про це сьогодні у Facebook написала голова правління громадської організації “Громадянська мережа “Опора” Ольга Айвазовська.

“У Харкові відбувається брифінг, на якому представники кандидата Ігоря Терехова повідомляють, що ми виклали протоколи з дільниць, де нас не було”, — написала Айвазовська.

При цьому вона зазначила, що дана заява – сміховинна, оскільки є журнали реєстрації, підписи в протоколах, акти про отримання протоколів, а також фото і відео з дільниць.

Більш ніж половина харків’ян, які проголосували на виборах мера, – старше 50 років

“У день голосування наші колеги працювали на 220 ДВК в Харкові і з 19, які знаходяться в межах одного району було встановлено невідповідності в дев’яти протоколах. Нам вже сьогодні телефонували на офіс з цих ДВК з погрозами та ствердженнями, що “там був ваш спостерігач і він все писав на відео, а тепер у вас є зауваження”. Будемо відео публікувати, чи може розбиратись в рамках закону та без емоцій?” — написала Айвазовська.

Вибори в Харкові: порваний бюлетень, фото в кабінці, порожній протокол

Нагадаємо, раніше, спостерігачі громадянської мережі “Опора” зафіксували, що 70 голосів дописали на користь Ігоря Терехова на ділянці в Основ’янському районі та 397 – на дев’яти дільницях у Новобаварському районі. Активісти готують скаргу до тервиборчкому. Один з кандидатів на посаду Харківського міського голови Михайло Добкін заявив, що оскаржуватиме результати виборів у суді.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі