До столиці за годину: з Харкова сьогодні запустять новий рейс до Києва

Сьогодні з Харкова відправиться перший рейс до Києва від нової української авіакомпанії Air Ocean Airlines. Надалі польоти проходитимуть шість разів на тиждень — у будні та неділю. Про це повідомили на сторінці аеропорту в Facebook.

Ryanair на три тижні скасував всі рейси з Харкова

Між нашим містом та столицею курсуватимуть лайнери АН-148. У повітрі пасажири будуть перебувати 1 годину 10 хвилин. Мінімальна вартість подорожі складе 970 гривень, в новорічні свята ціна зростає до 1379 гривень. Ціна включає ручну поклажу в сім кілограмів та багаж до 23 кг.

Нагадаємо, раніше “LOT Polish Airlines” запустив рейси з Харкова до Варшави. До Польщі можна відправитися щопонеділка, щовівторка, щочетверга та щосуботи. У країну пускають людей з негативними тестами на COVID-19, тих, хто пройшов повний курс вакцинації (подорож можлива не раніше, ніж через 14 днів після нього) або вже перехворів (не раніше, ніж за пів року до перетину кордону). Перший виліт відбувся 10 грудня. Вартість перельоту стартує від 2416 гривень в одну сторону.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі