На допомогу поліції: на вулиці Харкова вийдуть цивільні патрулі

За порядком на вулицях Харкова крім поліції стежитимуть громадські формування. З 1 грудня такі патрулі з’явиться в Індустріальному районі міста. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі міськради.

З патрульної поліції Харкова масово звільняються співробітники – Стрижак

Громадські формування допомагатимуть поліції у повсякденній роботі: патрулювати вулиці, брати участь у затриманні правопорушників, чергувати на масових заходах, а також проводити роз’яснювальну роботу серед громадян. За словами міського голови Ігоря Терехова, харків’яни регулярно піднімають проблеми поширення наркотиків, роботі нелегальних наливайок та пунктів прийому металобрухту.

Начальник Головного управління Нацполіції в Харківській області Станіслав Перлин повідомив, що правоохоронці розраховують на допомогу городян в охороні громадського порядку. Планується, що громадські патрулі з’являться у всіх районах Харкова.

У поліції запустили “програму скарг” на правоохоронців

Нагадаємо, сьогодні президент Володимир Зеленський заявив, що за участю олігарха Ріната Ахметова представники Росії в Україні готують держпереворот. Він запланований на 1-2 грудня. Зеленський запросив Ахметова прибути на Банкову або у відповідні органи та дати пояснення.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі