Доцент ХПІ отримав умовний термін за допомогу російським окупантам

Київський районний суд Харкова ухвалив вирок викладачеві, який викладав у російській соцмережі інформацію про бійців ЗСУ. Фігурант визнав свою провину. Про це стало відомо із Єдиного реєстру судових рішень.

На Рівненщині колаборант чекав на окупантів і виправдовував їх звірства в Бучі

За даними слідства, 11 травня Максим Решетняк опублікував на своїй сторінці “Вконтакте” фрагмент картки Google Maps. На ній він окреслив позиції українських бійців.

“Примерно 30-40 нациков разместились с тремя артиллерийскими пушками в моем районе по ул. Шевченко 315 (около здания патрульной полиции), ждите прилета:) Видимо ситуация с разрушенными зданиями СБУ и полиции ничего не научила. Народ, кто живет в Киевском районе будьте осторожней и бдительней, не игнорируйте сигнал воздушной тревоги, прячьтесь в укрытиях, укропы тоже бьют по своим, а потом списывают на страну “агрессора” Россию”, – написав співробітник кафедри фізики металів та напівпровідників.

Стало відомо, хто з поліцейських допомагає окупантам у Шевченковому Харківській області

У ході розгляду зловмисник визнав свою провину і уклав угоду з прокурором Василем Пановим (раніше неодноразово фігурував у угодах з проросійськими інформаторами).

За розповсюдження інформації про ЗСУ в умовах воєнного стану харків’янина засудили до п’яти років позбавлення волі з двома роками умовно.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі