Стало відомо, хто з поліцейських допомагає окупантам у Шевченково Харківської області

Відразу кілька мешканців селища Шевченкове співпрацюють із окупантами у складі так званих правоохоронних органів. За даними джерел «Харківського антикорупційного центру», серед колаборантів опинився 24-річний Віталій Міхальов, який працює у так званій «народній міліції». Ще у 2018 році він публікував фотографії зі зброєю та у формі з прапором України, а зараз уже допомагає окупантам.

Ще один колишній співробітник української поліції, мешканець села Першотравневе Андрій Гужва, позиціонує себе як керівник «дорожньої міліції». За даними джерел, він один із найбільших шанувальників окупантів, який розповідає, що «росія тут назавжди».

В окупованому селищі Харківської області знесли пам’ятник воїнам АТО

Ще один колаборант із числа правоохоронців – Віталій Гуденко, який працював у патрульній поліції, а потім оперуповноважений СКП Куп’янського відділу поліції. Його дружина працює у місцевій лікарні.

Цікаво, що у двох колаборантів фіксувалися фінансові проблеми кілька років тому. В обох намагалися стягнути борги через суд.

ХАЦ оприлюднив імена колаборантів із селища Шевченкове

Раніше Офіс генерального прокурора повідомив про підозру у колабораційній діяльності так званому «керівника народної міліції» окупованого Шевченково В’ячеславу Артюхову. Варто зазначити, що зараз у Шевченково є комендант із Росії.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі