Доларовий мільйонер одружився з ексчиновницею ХОДА

Один з найбагатших бізнесменів Харківської області, колишній нардеп Ігор Котвицький уклав шлюб з Анастасією Кучер. Дівчина раніше працювала в ХОДА, але звільнилася звідти в 2018 році. Про це повідомив “Харківський антикорупційний центр” з посиланням на зміни у відкритих реєстрах.

Комбінезон з накидкою та нове прізвище: тенісистка Світоліна вийшла заміж за француза

Нагадаємо, сам харків’янин вісім років був депутатом обласної ради, а в 2014 році його обрали до Верховної Ради від “Народного фронту”. Котвицький вважається одним з найбагатших бізнесменів у нашому регіоні, сфера його інтересів — родовища природного газу.

У своїй декларації за 2020 рік колишній парламентарій вказав заощадження в 12,7 мільйона доларів, 874 тисячі євро і 187 мільйонів в національній валюті. Ще на 3,3 мільйона чоловік кредитував банк і підприємство, 13,8 мільйона зберігає в дорогоцінних металах, а треті особи і фірми винні йому 325 мільйонів гривень.

d6240-clip-58kb.png

Що ж стосується його обраниці, то до 2018 року Анастасія Кучер працювала в Департаменті економіки та міжнародних відносин Харківської ОДА. На той момент чиновниця декларувала дорогий годинник та вироби з натурального хутра, коштовності та автомобіль BMW X6. При цьому її офіційні доходи становили трохи понад 170 тисяч гривень на рік, а ось активи – $95 тисячі та 1,84 мільйона. Після звільнення дівчина займалася бізнесом.

Факт укладення шлюбу підтверджують дані з реєстру підприємців. 22 грудня Анастасія Кучер змінила в них прізвище на Котвицьку.

photo_2021-12-27_15-38-47.jpg

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі