ДСНС показала кадри порятунку 12-річного хлопчика, який опинився під завалами будинку у Миколаєві (Відео)

Відповідний запис 13 жовтня опублікували на Telegram-сторінці ДСНС України.

Близько 01:25 російські окупанти в черговий раз завдали ракетних ударів по Миколаєву, попередньо снарядами ЗРК С-300. Одна з ракет влучила у п’ятиповерховий житловий будинок в одному з районів міста. Внаслідок удару два верхні поверхи зруйновані вщент, інші – під завалами.

Станом на 08.00 рятувальники деблокувалися з-під завалів дванадцятирічного хлопчика, якого передали лікарям. За попередньою інформацією, під уламками будинку можуть бути сім мешканців п’ятиповерхівки, з якими відсутній зв’язок. Рятувальники проводять їх пошук та розбір зруйнованих конструкцій.

Для надання допомоги місцевому населенню на місці працюють волонтери Товариства Червоного Хреста України, залучено бригади швидкої медичної допомоги, правоохоронці та аварійні бригади міста.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі