ДТП на Валентинівській: водій помер до приїзду швидкої

У Харкові водій Hyundai Elantra, який врізався в стовп біля зупинки громадського транспорту, помер до приїзду медиків. Про це повідомляє “Суспільне.Харків” з посиланням на директора Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктора Забашту.

Нагадаємо, аварія сталася сьогодні вдень на вулиці Валентинівській. Легковик врізався в стовп і задимився, постраждалого водія витягли з салону очевидці. У поліції поки не коментують те, що трапилося.

Під Харковом сталася смертельна ДТП

Раніше в Харкові Toyota Highlander врізався в стовп і загорівся. Аварія сталася на вулиці Академіка Павлова, 144. Двоє пасажирів, один з яких був бійцем спецназу КОРД, загинули на місці. Ще одного правоохоронця разом з 26-річною пасажиркою доставили в невідкладну допомогу. За даними прокуратури, від 28-річного водія на місці події відчувався запах алкоголю, проте здавати кров на аналіз він відмовився.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі