У Харківській області співмешканка встромила ніж у груди чоловіка

Інцидент стався в селищі Нова Водолага. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області.

У поліцію звернулася 70-річна мешканка селища, яка заявила, що виявила 47-річного сина з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини. Як з’ясувалося, під час побутової сварки, 46-річна співмешканка схопила кухонний ніж та встромила в тіло чоловіка. Потерпілого доставили в лікарню. Його стан здоров’я медики оцінюють як задовільний.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 121 (“умисне тяжке тілесне ушкодження”) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років ув’язнення. Жінці повідомили про підозру у вчиненні злочину.

Харків’янин з ревнощів ледь не вбив свою обраницю

Нагадаємо, покарання загрожує також чоловікові, який у Харкові на очах у дітей застрелив собаку. За даними слідства, в кінці травня 39-річний харків’янин, рухаючись на авто в Немишлянському районі, побачив 11-річну дівчинку і 13-річного хлопчика, які грали з собакою. Чоловік сказав дітям, що теж хоче пограти. Потім він дістав з машини пневматичну гвинтівку та застрелив тварину на очах у школярів.

Коментарі