ДТП у центрі Харкова: машина належить агрофірмі

За інформацією Newsroom з власних джерел у правоохоронних органах, автомобіль Toyota Land Cruiser, який збив двох підлітків у центрі Харкова, має відношення до голови Харківської районної адміністрації Юрія Раїни.

Позашляховик числиться за підприємством “Агрофірма Колонтаїв”, бенефіціаром якої є дружина чиновника — Ольга Раїна. Фірма знаходиться в селі Колонтаїв Краснокутського району, який раніше очолював Юрій Раїна.

24032021-golova_640x480.jpg

Юрій Раїна. Фото: Харківська районна державна адміністрація

Водій вилетів з авто на проїжджу частину: у Харкові зіткнулися два легковики (Відео)

Директор агрофірми Михайло Сливка під час спілкування з кореспондентом Newsroom підтвердив, що за підприємством зазначений автомобіль Toyota Land Cruiser, проте колір та номер чоловік згадати не зміг, вказавши, що “номери та колір змінювалися і зараз ця машина їздить в Харкові”.

Сам чиновник всяку зв’язок заперечує. Одразу після ДТП на проспекті Науки кореспондент Newsroom зв’язався з Юрієм Раїною, який заявив, що “такого автомобіля у нього немає, номер машини йому ні про що не говорить та про ДТП в Харкові — нічого не відомо”.

За даними джерел Newsroom, раніше на Toyota Land Cruiser пересувався син голови Харківської РДА Іван Раїна, а в момент аварії ним керував Дмитро Лисенко 1987 року народження.

photo_2021-11-12_11-03-59.jpg
Іван Раїна. Фото: Instagram

Через годину після ДТП міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський на своїй сторінці в Facebook повідомив, що водій Toyota Land Cruiser затриманий та “проходить тест на наркотики”.

Смертельна ДТП на Харківщині: поліція затримала п’яного водія

“Правоохоронці підозрюють, що порушник перебував під впливом психотропних або наркотичних речовин. Раніше він притягувався до відповідальності за статтею 309 (“незаконне виробництво і зберігання наркотичних речовин”) КК України, проте рік тому справа була закрита та дійшла до суду”, — написав міністр.

Нагадаємо, 11 листопада близько 15:00 водій позашляховик Toyota Land Cruiser збив двох людей на пішохідному переході. Судячи з відеозапису реєстратора, водій навіть не намагався загальмувати та протягнув одного з постраждалих через всі перехрестя. В результаті аварії травми отримали 13-річні хлопчик і дівчинка. Дані ДТП зареєстрували в єдиному журналі обліку заяв і повідомлень Харківського районного управління поліції №3.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі