ДТП у центрі Харкова: водій Toyota на пішохідному переході збив двох підлітків

Аварія трапилася на перехресті проспекту Науки та вулиці Тобольської. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

За даними правоохоронців, сигнал про подію надійшов на спецлінію 11 листопада о 15:14. На місце ДТП виїжджала слідчо-оперативна група. В результаті аварії травми отримали 13-річні хлопчик і дівчинка.

Вийшов на дорогу і побіг назад: у Харкові автомобіль збив пішохода (Відео)

Дані про інцидент зареєстрували в єдиному журналі обліку заяв та правопорушень Харківського районного управління поліції №3.

На Окружній під Харковом зіткнулися легковик і мікроавтобус

Нагадаємо, раніше в Харківській області на трасі перекинулася автоцистерна. 9 жовтня поліцейським надійшов виклик про вантажівку DAF, що перекинулася, на 105 кілометрі автодороги “Харків-Перещепине-Дніпропетровськ”. Правоохоронці з’ясували, що під час руху в автомобіля лопнуло колесо, 52-річний водій не впорався з керуванням, після чого вантажівка перекинулася. Водія доставили в Красноградську районну лікарню без серйозних пошкоджень.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі