У Харкові на ходу загорівся мікроавтобус з пасажирами

У Київському районі спалахнула маршрутка. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області.

29 червня о 08:30 на проспекті Жуковського, 3 під час руху загорівся мікроавтобус I-VAN. За інформацією служби порятунку, водій маршрутки зупинився, випустив пасажирів і вистрибнув з кабіни транспортного засобу.

У Харкові рятувальники 3,5 години гасили пожежу на приватному підприємстві

О 09.07 вогнеборці за допомогою піни ліквідували пожежу. Постраждалих у результаті НС немає. Зараз співробітники ДСНС з’ясовують причину інциденту.

 

 

 

У Харківській області рятувальники запобігли вибуху газу в легковому автомобілі

Нагадаємо, раніше в Мерефі через необережне поводження з вогнем загинула жінка. Інцидент стався на вулиці Соборній, 10. До місця НС направили одне відділення рятувальників на автоцистерні. На момент їх прибуття в приватному будинку горіли меблі та речі. Площа пожежі склала 20 квадратних метрів. Через сильне задимлення бійцям ДСНС довелося працювати в захисних масках. Під час гасіння вогню рятувальники виявили тіло жінки 1957 року народження.

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі