ДТП з двома постраждалими дітьми: водія перевіряють на наркотики

У Харкові правоохоронці затримали водія, який збив двох 13-річних пішоходів на проспекті Науки. Наразі чоловіка перевіряють на можливе вживання наркотичних речовин. Про це повідомив міністр МВС Денис Монастирський.

Копи спіймали водія, який роз’їжджав по місту “під кайфом”

“Він раніше притягувався до відповідальності за статтею 309 Кримінального кодексу – незаконне виробництво або зберігання наркотичних засобів, але чомусь рік тому справа була закрита і не дійшла до суду. Розберемося разом з прокуратурою до дрібниць як так сталося”, – заявив Монастирський.

За словами міністра, діти живі та знаходяться в лікарні. Постраждалим по 13 років.

Нагадаємо, раніше в Красноградському районі в аварії загинув місцевий житель. 23 грудня близько 07: 00 до поліції надійшло повідомлення про те, що біля села Піщанка на узбіччі лежить тіло чоловіка. Прибувши на місце, правоохоронці з’ясували, що 69-річного потерпілого збив автомобіль. Опитавши місцевих жителів, поліцейські змогли встановити особу водія. Ним виявився 26-річний житель Краснограда. Правоохоронці також з’ясували, що в момент скоєння смертельної ДТП він був п’яний.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі