ДТП з фурою в Харкові: у службі таксі розповіли про водія та допомогу загиблим

49-річний чоловік пропрацював у службі два роки та за цей час на його роботу ніхто не скаржився. Про це повідомив засновник служби таксі “30-40” Руслан Сайфулін.

“Водій був відомий з позитивного боку. У ДТП раніше не брав участі. Дитина перебувала в дитячому кріслі. Це замовлення здійснювався в межах Харкова. Адміністратор вже зв’язався з сім’ями загиблих, зараз надається їм необхідна допомога в похованні рідних. Ми оплатимо всі витрати, пов’язані з похованням. У майбутньому наші юристи допоможуть їм отримати необхідну страхову допомогу”, – зазначив Сайфулін.

Водій перекинулася фури в Харкові був п’яний – поліція

Нагадаємо, ДТП сталася 25 листопада на перетині Кільцевої дороги та Салтівського шосе. Вантажівка МАН намагалася проскочити перехрестя на червоний сигнал світлофора, зіткнувся з Chevrolet Nubira та згодом перекинувся на лівий бік, розчавивши машину таксі. В останньому легковику загинули троє – водій, та двоє пасажирок – 49-річна жінка та 3-річна дівчинка.

На цей час слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу: порушення правил безпеки дорожнього руху. Санкція статті передбачає від 5 до 10 років в’язниці. Правоохоронці готуються оголосити підозру водієві.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі