ДТП з фурою в Харкові: з’явилося відео аварії

У Харківській обласній прокуратурі оприлюднили оперативне відео моменту аварії з вантажівкою МАN і таксі

На кадрах видно, що фура, перетинаючи перехрестя, протаранила авто, яке їхало на зелений, та продовжила рух за інерцією. У якийсь момент її понесло та машина впала на лівий бік. Як пізніше з’ясувалося, напівпричіп MAN впав на легковик служби таксі, в якій перебувала 49-річна жінка з дитиною. У поліції кажуть, що орієнтовний вік дівчинки – три-чотири роки. Обидві пасажирки та 49-річний водій таксі померли на місці.

У соцмережах з’явилося відео легковика, який витягли з-під вантажівки. Судячи з понівеченого кузова, шансів вижити у пасажирів авто не було.

Нагадаємо, аварія сталася 25 листопада близько 17:30 на перетині Кільцевої дороги та Салтівського шосе. На трасі зіткнулися автомобіль Chevrolet Nubira, який рухався з боку Вовчанська, з вантажним автомобілем МАН, який їхав у бік села Затишшя.

ДТП на Окружній у Харкові: рятувальники підняли причіп фури, яка розчавила таксі (Фото, Відео)

За інформацією правоохоронців, водій вантажівки їхав через перехрестя на червоний сигнал світлофора. Після зіткнення транспортних засобів, МАН перекинувся на лівий борт на смугу зустрічного руху, по якій в той момент їхав автомобіль Renault служби таксі. В результаті аварії загинули водій таксі, а також двоє його пасажирів — бабуся та дівчинка орієнтовно трьох-чотирьох років. Ще п’ятеро людей отримали травми.

Коментарі