ДТП за участю позашляховика та Lexus: один з постраждалих помер у лікарні

У Харкові помер один з учасників вчорашньої ДТП на Окружній. 57-річний чоловік перебував за кермом автомобіля Toyota RAV 4, після зіткнення його затиснуло в машині. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

Смертельна ДТП за участю мотоцикліста: водій отримав умовний термін

Нагадаємо, аварія сталася на Окружній дорозі вдень 21 липня. Позашляховик Toyota виїхав на зустрічну смугу та врізався в Lexus. Від удару перша машина вилетіла в кювет і перекинулася набік, у другого “японця” була сильно зім’ята передня частина. Водія позашляховика діставали з салону рятувальники. Травми також отримали 58-річний чоловік, який перебував за кермом Lexus, і його 21-річна пасажирка. Від отриманих травм водій Toyota помер у лікарні.

Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 286 КК України (“порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людини”). Зараз силовики встановлюють всі обставини події.

1_0.jpeg

Фото: ГУ НП у Харківській області

Нагадаємо, раніше в Харкові Lexus врізався в острівець безпеки. Очевидці стверджували, що водій був п’яний і намагався втекти з місця події. У пресслужбі УПП розповіли, що аварія сталася близько 05:00 на вулиці Героїв Праці, 36. Чоловік, який перебував за кермом Lexus, врізався в перешкоду. Постраждалого забрала карета швидкої допомоги.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі