Двоє чоловіків забили до смерті знайомого, якого звинувачували в зґвалтуванні: суд виніс вирок

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вердикт у справі про вбивство чоловіка в лісосмузі. Обидва фігуранти визнали свою провину та заявили, що причиною того, що сталося стали слова їх знайомої. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

Забили до смерті відвідувача кафе: поліція затримала двох підозрюваних

Трагедія сталася 17 квітня 2021 року на вулиці Миру. Двоє чоловіків, один з яких раніше був неодноразово судимий, під час “пікніка” посварилися зі своїм знайомим. Зловмисники почали бити жертву – спочатку руками та ногами, а потім ніжкою від табурета. Навіть коли “зброя” зламалася, злочинці не зупинилися. Пізніше у потерпілого діагностували травму голови з набряком мозку та численними крововиливами.

Коли товариш по чарці перестав подавати ознаки життя, один з фігурантів забрав у нього телефон. Після цього жителі Харкова зникли з місця злочину.

У Харкові затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві матері – поліція

У ході розгляду чоловіки визнали свою провину. За їх словами, перед тим, що трапилося вони вживали алкоголь разом з жертвою та знайомою дівчиною. Вона розповіла, що раніше той її зґвалтував. Після цього фігуранти вирішили “покарати” кривдника.

За умисне вбивство суд засудив обох зловмисників до семи років позбавлення волі. Наразі вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі