У центрі Харкова двоє чоловіків пограбували співробітника пошти (Фото)

Інцидент стався в Шевченківському районі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області.

За даними правоохоронців, ввечері 8 лютого на спецлінію надійшов сигнал від харків’янина про пограбування. Прибувши на виклик, копів зустрів потерпілий співробітник відділення пошти.

Чоловіка засудили на 8 років за побиття продавця та пограбування магазину

За його словами, на вулиці на нього напали двоє невідомих, відібрали посилку, сіли в автомобіль Skoda та зникли.

Патрульні передали інформацію про напад колегам і вирушили на пошуки зловмисників. Рухаючись вулицею Космонавтів, копи зупинили машину, схожу за описом на розшукувану. Для з’ясування всіх обставин на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Бездомні нальотчики з Донбасу побили та пограбували харків’янина

Нагадаємо, раніше в кредитну контору на проспекті Гагаріна увірвався рецидивіст і, погрожуючи ножем менеджеру, забрав 7200 гривень, після чого сів у таксі та поїхав. Правоохоронцям вдалося розшукати підозрюваного по гарячих слідах. Ним виявився 23-річний раніше судимий житель Чугуївського району.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі