Двоє постраждалих пасажирів Infiniti поки що не можуть говорити про ДТП

Лікарі забороняють розпитувати про аварію двох хлопців, які перебували на задньому сидінні Infiniti у момент ДТП. З цієї причини їх поки що не можуть допитати правоохоронці.

“У них обох сильні травми голови, провали в пам’яті дуже сильні. Їм не можна нервувати і згадувати те, що сталося”, – розповіла сестра одного з постраждалих Марія Кожокіна.

16-річний підліток розповів, що у Infiniti були несправні гальма (Відео)

За її словами, хлопці ще перебувають у реанімації, але їм уже краще, і лікарі обіцяють днями перевести їх до палати. Також Марія додала, що ніхто із родини Миколи Харківського із батьками хлопців не зв’язувався.

Стало відомо, чим займаються батьки 16-річного водія Infiniti і де він навчався

Нагадаємо, раніше Марія Кожокіна розповіла, що її молодший брат Михайло разом із другом Валерієм були малознайомі із 16-річним Миколою Харківським. Дівчина змогла поговорити з братом до того, як його госпіталізували до лікарні. Михайло розповів, що увечері 26 жовтня він перебував з другом і до них під’їхав Микола на Infiniti разом із дівчиною Лізою на передньому сидінні. Неповнолітній водій почав хвалитися машиною, підгазовувати та сказав, що права та авто йому подарували батьки. Компанія погодилася покататися в крутій машині. На проспекті Гагаріна Infiniti розігнався і на великій швидкості, пролетівши червоний сигнал світлофора, зіткнувся з автомобілем Chevrolet Aveo. Внаслідок цього 58-річний водій Chevrolet загинув на місці події.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі