Екологи оштрафували Салтівський хлібозавод на 283 тисячі гривень

Державна екологічна інспекція в Харківській області протягом 2,5 років проводила перевірку ТДВ “Салтівський хлібозавод”. Результати ревізії вирішили оприлюднити тільки зараз.

Згідно з повідомленням на сайті Держекоінспекції, підприємство самовільно користувалося підземними водами з джерела на Салтівському шосе, 129. Тим самим були порушені три статті Закону України “Про надра”. Екологи підрахували, що “Салтівський хлібозавод” завдав державі збитків на 283 тисячі гривень. Від фірми вимагають добровільно компенсувати збитки, вирішується питання про передачу матеріалів до правоохоронних органів.

Велика пожежа під Харковом: горів хлібозавод (Фото, Відео)

Нагадаємо, раніше в Харківській області оштрафували продавців російських цукерок. Перевіряльники знайшли продукцію з Чебоксар (АКконд), Старого Оскола і Москви (“Красный Октябрь“, фабрика “Победа”), а також вироблену кондитерським концерном “Бабаєвський”. На суб’єкти господарювання наклали штрафи. У підсумку з реалізації зняли дев’ять видів російських цукерок.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі