У Харківському СІЗО підліток повісився на простирадлі

НП сталася 2 лютого. Про це повідомили в Офісі уповноваженого з прав людини у Верховній Раді.

За інформацією омбудсмена, вранці о 06:18 під час чергового обходу камер молодший інспектор виявив повішеного ув’язненого. Хлопець 2004 року народження повісився на простирадлі, закріпленому на внутрішніх решітках вікна. За сигналом “Тривога” прибув черговий фельдшер, проте реанімувати підлітка не вдалося. О 06:35 медики швидкої констатували смерть.

В офісі кажуть: ув’язненого помістили в ізолятор у 2021 році. Він перебував у камері з трьома неповнолітніми, на умови, персонал та співкамерників не скаржився. В ізоляторі проводять службову перевірку.

“Сходка” криміналу в Харківському СІЗО: “наглядачу” повідомили про підозру

Нагадаємо, раніше в Харківському СІЗО викрили банду вимагачів. У неї входили чотири людини у віці від 24-х до 31-го року. Придумав схему 26-річний заарештований, до нього приєдналися ще дві людини, які перебувають під слідством за розбій, вбивство і шахрайство. У поле зору зловмисників потрапляли люди, які перебували під слідством за поширення наркотиків. У арештантів вимагали платити внесок у так званий “общак”. День вибивали погрозами та побоями.

Коментарі