Еліна Світоліна розповіла, як виграла медаль Олімпіади

Вихованка харківської школи тенісу поділилася враженнями від Ігор у Токіо. Світоліній складно було звикнути до японського клімату та відновлюватися в коротких перервах між зустрічами на корті. Про це спортсменка розповіла в ефірі програми “Сніданок з 1 + 1“.

Еліна Світоліна зазначила, що їй було досить важко сконцентруватися перед олімпіадою, оскільки сезон для неї загалом був не дуже вдалим.

Комбінезон з накидкою та нове прізвище: тенісистка Світоліна вийшла заміж за француза

“Були програші на ранній стадії Ролан Гарроса, в моєму улюбленому турнірі. Також на Вімблдоні я не змогла зіграти добре, тому було психологічно складно повернутися та грати на високому рівні”, – сказала тенісистка й зазначила, що після виграшу олімпійської нагороди, все це залишилося позаду.

За її словами, в Японії специфічний клімат – дуже жаркий і вологе повітря, – тому грати було непросто чисто фізично. До того ж через щільний олімпійський графік було мало часу на відновлення. Тому до пізньої ночі Еліна Світоліна робила відновлювальні процедури, щоб на наступний день зіграти тригодинну гру.

Світоліна завоювала першу в історії України олімпійську медаль у тенісі

Розповіла спортсменка і про чоловіка Гаеля Монфіса, за якого вийшла заміж 16 липня. Зараз пара більшу частину часу в році знаходиться в роз’їздах і тимчасово живе в Монако, однак, Еліна запевняє, що французу подобається Україна.

“Він приїжджав в Україну, був у Києві й Одесі. Моя бабуся годувала його українським борщем, йому дуже сподобалося. Він був дуже вражений Києвом і взагалі нашою країною. І з нетерпінням чекає повернення”, – говорить перша ракетка України.

Нагадаємо, що Світоліна оголосила про відносини з Монфісом в січні 2019 року. За цей час пара кілька разів розходилася і відновлювала відносини. У квітні українська тенісистка оголосила про заручини з Гаелем і опублікувала фото з обручкою на пальці.

Коментарі