Генерал СБУ претендує на пости голови Харківської обладміністрації

Колишній начальник управління СБУ в Дніпропетровській області Володимир Верхогляд претендує на пост керівника ХОДА. За даними наших джерел, силовик вже провів потрібні зустрічі в Офісі Президента.

Айна Тимчук виділила землю 90-річній бабусі колишнього чоловіка, яка “роз’їжджає” на Porsche

Раніше інформація про претензії генерала Служби безпеки України з’явилася в ряді “зливних бачків”. У них Верхогляда звинуватили в численних “гріхах” в особистому житті та на службі. Як вдалося дізнатися Newsroom, матеріали могли бути замовлені командою нинішнього губернатора Айни Тимчук. Тим більше, що в публікаціях про неї пишуть виключно в комплементарному тоні.

За нашими даними, призначення нового голови Харківської ОДА підтримує відомий бізнесмен, знайомство з яким підтверджував президент Володимир Зеленський. Сам Володимир Верхогляд працював в органах держбезпеки з 1990 року. У Харківській області він пройшов шлях від оперуповноваженого до заступника голови управління СБУ. В кінці 2000 років чоловік керував обласними управліннями спецслужби в Кропивницькому та Дніпрі. Під час “люстрації” Верхогляда зняли з посади офіцера з особливих доручень при голові СБУ, однак в березні 2020 року скандальний ОАСК скасував це рішення.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі