Ґвалтував 11-річну сестру та знімав це на відео: у харківському метро піймали злочинця

Мешканець Лозівського району, який раніше був судимий за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості, вже через декілька місяців після звільнення з місць позбавлення волі знову порушив закон. За даними слідства, з лютого минулого року 31-річний чоловік фотографував статеві органи своєї зведеної 11-річної сестри, а також ґвалтував дівчинку, знімаючи це на відео. Усе це робив, коли інші родичі йшли з дому у справах. Дівчинка через свій вік не могла чинити опір ґвалтівнику.

Як повідомили у пресслужбі Харківської облпрокуратури, зловмисника викрили у березні 2023 року: на одній зі станцій метро у Харкові його зупинили правоохоронці і в ході огляду вмісту телефону виявили файли з дитячою порнографією.

Мешканцю Харківщини, який приходив у гості та ґвалтував дівчинку, дали 12 років тюрми

Під час судового розгляду обвинувачений визнав свою вину. За зґвалтування, сексуальне насильство і розбещення малолітньої особи, а також за виготовлення, зберіганні і розповсюдження дитячої порнографії чоловіка відправили до в’язниці на 15 років. Триває строк на апеляційне оскарження вироку.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі